Doelstelling en aanpak

BoeL te Boxtel heeft ten doel de verrijking en stimulering van de Brabantse Cultuur in al haar verschijningsvormen en het publiek hiervan kennis te laten nemen, in het bijzonder op het gebied van muziek, literatuur en kleinkunst, en het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Stichting BoeL tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door met regelmaat produceren van eigen producties op CD, DVD, in geschrift en/of uitvoeringen. De stichting wordt volledig gerund door vrijwilligers en beoogd niet het maken van winst en hanteert hierbij het anti-strijkstok-principe, d.w.z. dat alle inkomsten van enig project na aftrek van gemaakte kosten weer terug vloeien om vervolgens weer te kunnen worden aangewend voor de financiering van een volgende project.

Er blijft dus écht niks aan de strijkstok hangen!

Post: Jan van Brabantstraat 42, 5282 NV Boxtel
KvK: 17258446 – Bankrekening: NL05 RABO 0152 5627 29 t.n.v. Stichting BoeL Boxtel
Bestuur: René Cijffers, Jet Mathijssen en Elly Mathijssen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAoverhandiging_cheque_330px