Producten

CD Boelseye2013 BoeL’s Eye on de Voedselbank

Deze Cd is verschenen ter gelegenheid van het benefietconcert voor de Voedselbank op 21 december 2013. Op deze Cd staan 13 kerstnummers uitgevoerd door lokale artiesten en bands die belangeloos mee gewerkt hebben. De totale netto-opbrengst van de Cd gaat, evenals de opbrengst van het evenement zelf in zijn geheel naar de lokale Voedselbank.

U kunt deze Cd bestellen door een mailtje met uw adresgegevens te sturen naar info@stichtingboel.nl en het verschuldigde bedrag over te maken op onze rekening 1525.62.729  t.n.v. Stichting BoeL o.v.v. ‘Cd Voedselbank’. Zodra de betaling binnen is sturen wij u deze Cd toe.

Tracklist:
1 Mateus – Please come home for Christmas – 3:03
(Charles Brown)
2 Harry Hendriks ft Maarten de Gans – Winter wonderland 2:08
(Felix Bernard/Richard B. Smith)
3 Jackoustic – Peace in the world – 3:11
(Ger van Rijn)
4 vanBakkus – Christmas on my own – 5:02
(Fons van Heesch/Guido van Eijk/Jeroen van Lier/William van Houtum)
5 Northern Lights – Breathing – 5:10
(Marit van Gils)
6 Milestones from the Underground Scene – Magic sleigh ride – 3:01
(Eugène Broeren/Sjef Engelbart)
7 De Dorini’s – Geef me glühwein – 4:32
(trad/Yvonne Lawalata)
8 Hardnekkig – Mijn feestje – 3:43
(Thijmen Hoebink/Alex ‘Meester Alex’ Bergman)
9 Kicking Bill – Jesus took my girl – 4:40
(Wim Kuipers)
10 De Vaste Kerstmannen – Sleigh ride – 3:52
(Leroy Anderson/Mitchell Parish)
11 Loens – When Santa’s gone – 4:37
(Céline Tuns)
12 Rooie Rico ft Harry Hendriks – Eenzame Kerst – 3:42
(Tonny Le Roy/André Hazes)
13 Dennis Wels – Christmas in Montana – 3:09
(Dennis Wels)

hoes_rond_de_dommel Rond de Dommel

De Cd ‘Rond de Dommel’van DesdeKunst is voor € 10 verkrijgbaar. Voor leveringen buiten Boxtel
berekenen we € 2 extra i.v.m. verzendkosten. U kunt deze Cd bestellen door het verschuldigde bedrag
over te maken op onze rekening 1525.62.729 t.n.v. Stichting BoeL o.v.v. ‘DesdeKunst’. Tevens dient u
het bestelformulier in te vullen. Zodra de betaling binnen is sturen wij u de Cd van DesdeKunst toe.
Deze Cd bevat 14 prachtige liedjes. Ook de eerder verschenen nummers ‘Over de brug’ en ‘Genade’ staan op deze Cd.

Fiets in de Dommel (officiële videoclip gemaakt door Bas van den Biggelaar)

ddk_ommetjeOver de Brug / Genade

Deze singel verscheen op 5 november 2011 in samenwerking met de gemeente Boxtel ter gelegenheid van de opening van de nieuwe wandelroute langs de Dommel. Deze CD-singel is hier te beluisteren:

Over de Brug

Genade

Een exemplaar van deze singel inclusief kaart van het Ommetje Dommel is voor 5 euro verkrijgbaar.
Stuur hiervoor een mailtje naar: info@stichtingboel.nl

bundel_voorzijde_thumb

Arnoud Kremers – Soms Als Tijden Wat Blijven

Al tientallen jaren schrijft Arnoud Kremers, geboren en getogen Brabander, gedichten die een heel eigen belevingswereld paart aan grote liefde voor zijn landschap en de mensen die hij daarin ontmoet. In de dichtbundel Soms Als Tijden Wat Blijven vindt u een uitgebreide bloemlezing uit het werk van deze dichter.

Deze fraai vormgegeven bundel welke door Stichting BoeL in oktober 2011 is uitgegeven kunt u voor 17 euro bestellen via info@stichtingboel.nl

ddk_ode_ad_ploegadoers_hoesDesdeKunst – Ode aan de Ploegadoers

Deze CD is op 14 oktober 2010 verschenen omdat toen 40 jaar geleden de Ploegadoers, een Brabantse Folkgroep met grote regionale bekendheid , was opgericht. Op deze CD heeft de gelegenheidsformatie DesdeKunst de grootste successen van de Ploegadoers opnieuw op de plaat gezet in eigentijdse arrangementen.

Korte fragmenten van de liedjes zijn hier te beluisteren:

De CD is voor 10 euro te bestellen via info@stichtingboel.nl