BOEL's Eye On: Voedselbank
Artikel uit het Brabants Centrum over de actie van Stichting Boel voor de Voedselbank.
Repetities Totaaltheater
Artikel uit het Brabants Centrum over de repetities van 'De Goei, de Kwaai en de Lillike'.
Echte Boxtelse Kojboj
Artikel uit het Brabants Centrum over muzikale repetities van 'De Goei, de Kwaai en de Lillike'.
Kojboj Tonnie klopt aan...
Artikel uit het Brabants Centrum over hoofdrolspeler Tonny uit 'De Goei, de Kwaai en de Lillike'
Tuinkamerconcert JW Roy
Artikel uit het Brabants Centrum over de tuinkamerconcerten van JW Roy georganiseerd door Stichting BOEL.
Boxtels Totaaltheater
Artikel uit het Brabants Centrum over de voorstelling 'De Goei, de Kwaai en de Lillike'.
Muziek voor het Rode Kruis
Artikel uit het Brabants Centrum over de muzikale krachten die zijn ingezet voor het Rode Kruis.
Dolkomisch totaaltheater
Artikel uit het Brabants Centrum waarin de voorstelling 'De Goei, de Kwaai en de Lillike' wordt uitgelicht.
Grayson Capps zingt
Artikel over de huiskamerconcerten van Grayson Capps georganiseerd door Stichting BOEL.
Boel's Eye CD
Artikel uit het Brabants Centrum over de uitgebrachte CD door Stichting BOEL voor de Voedselbank Boxtel.
Meer weergeven

Secretariaat:

Jan van Brabantstraat 42 | 5282 NV Boxtel | Tel. +31 (0)6 - 464 455 63

info@stichtingboel.nl | www.stichtingboel.nl

website builder. Create your website today.
Dolkomisch totaaltheater